Klik Pada TAJUK untuk artikel penuh

Khamis, 20 November 2014

HARI ANUGERAH KUALITI SMK KUALA JENGAL SESI 2014PENGENALAN

Murid sekolah merupakan aset utama kepada kecemerlangan di sesebuah institusi pendidikan. Justeru itu, bagi mewujudkan kecemerlangan dalam akademik, pelbagai pendekatan dan strategi harus dibentuk agar visi dan misi sekolah tercapai. Ibu bapa dan pihak sekolah seharusnya berganding bahu mencari fokus ke arah kecemerlangan itu. Perlu diketahui bahawa     remaja hari ini adalah pemimpin pelapis yang bakal mewarisi tanggungjawab keluarga dan negara pada masa akan datang.
Oleh itu, bagi memenuhi hasrat ke arah kecemerlangan       tersebut pihak sekolah telah merancang program Hari Anugerah Kualiti SMK Kuala Jengal. Dengan adanya program seumpama ini adalah diharapkan dapat menyuntik semangat belajar di samping menyediakan minda pelajar ke arah kecemerlangan.

Gambar sepanjang aktiviti berlangsung :-0 comments:

Catat Ulasan

GAMBAR-GAMBAR AKTIVITI


View LOKASI SMK KUALA JENGAL in a larger map


SMK KUALA JENGAL | KUALA JENGAL 23000 DUNGUN TERENGGANU DARUL IMAN | TEA 1039 | Tel : 09-8333121 | Fax : 09-8333120 | e-mail : smk_kjengal@yahoo.com.myجَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”