Klik Pada TAJUK untuk artikel penuh

Khamis, 23 Februari 2012

MAJLIS PELANCARAN PROGRAM MENTOR MENTEE

Program diadakan bertujuan meningkatkan prestasi akademik pelajar dan mendorong mereka secara berterusan dengan kata-kata semangat dan harapan yang boleh meningkatkan motavasi pelajar untuk mencapai kejayaan. Selain berkongsi idea dan masalah yang dihadapi, pelajar juga dapat juga belajar secara berkumpulan dengan cara yang berkesan dan boleh membina hubungan mesra di antara pelajar dan mentor.

Guru yang dipilih sebagai mentor kepada pelajar-pelajar kelas peperiksaan akan dapat membimbing pelajar dan mendedahkan maklumat serta pengetahuan kepada pelajar yang boleh membina masa hadapan pelajar dengan lebih berfokus.

Programa ini dimulakan pada jam 12.00 tgh dengan taklimat oleh Guru UBK kemudian diikuti dengan ucapan perasmian oleh Pengetua dan penyerahan mentee. Majlis tamat pada jam 2.00 ptg.

0 comments:

Catat Ulasan

GAMBAR-GAMBAR AKTIVITI


View LOKASI SMK KUALA JENGAL in a larger map


SMK KUALA JENGAL | KUALA JENGAL 23000 DUNGUN TERENGGANU DARUL IMAN | TEA 1039 | Tel : 09-8333121 | Fax : 09-8333120 | e-mail : smk_kjengal@yahoo.com.myجَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”